Verhalen voor grote oren - Telefoontheater (3 tot 7 jaar) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Kleine telefonische verhalen om je oren te laten gloeien van vreugde!

Laat je kind(eren) van 3 tot 7 jaar even wegdromen en bij jou thuis verrast worden door bijzondere avonturen!

Actrice Christine Verheyden laat gedurende 15 min. met haar stem figuurtjes tot leven komen via een persoonlijke telefoonoproep. Zo neemt ze de kinderen mee in een wereld vol fantasie.

Op voorhand krijg je als ouder(s) een doe-kit thuis geleverd. Met het materiaal uit die kit en de bijhorende tips kan je samen met je kind(eren) voor en na de telefoonverhalen volop aan de slag. Zo kunnen ze op basis van woorden vooraf al fantaseren over wat de verhalen kunnen zijn en na het telefoontje de personages uit de verhalen verder tot leven laten komen aan de hand van meegeleverde tekeningen, ... .

Je koopt 1 ticket per samenwonend gezin. Daarvoor krijg je, los van het aantal kinderen, 1 persoonlijke telefoonoproep van in totaal 15 min. vol verhalen en telefonisch theaterplezier. Indien er meerdere kinderen in het gezin zijn wordt het aantal meegeleverde tekeningen, ... in de doe-kit aangepast.

De aanvangsuren zijn als volgt (per aanvangsuur is er 1 ticket beschikbaar) : 12.30u, 12.50u, 13.10u, 13.30u, 13.50u, 14.10u, 14.30u, 14.50u, 15.35u, 15.55u, 16.15u, 16.35u, 16.55u, 17.15 & 17.35u

Om de verhalen zo goed mogelijk te kunnen kiezen en het persoonlijk te kunnen maken vraagt het gezelschap om de leeftijden en de namen van de kinderen door te geven, dat kan bij het boeken van je ticket in het ticketsysteem. Het telefoonnummer dat je opgeeft bij de aankoop van je ticket zal op de dag zelf gebruikt worden als contactnummer voor de telefoonoproep. De gegevens worden enkel gebruikt in het kader van deze voorstelling en niet voor andere doeleinden en zullen nadien verwijderd worden.

Leuke tip : Je kan je telefoon op luidspreker zetten zodat je allemaal samen kan luisteren.

'Verhalen voor grote oren' is een superfijn en bijzonder concept van Audrey Dero en Christine Verheyden en wordt je aangeboden dankzij een samenwerking van CC ’t Aambeeld Aartselaar, CC De Steiger Boom, IVEBICA Hemiksem-Schelle-Niel en de cultuurdienst van Rumst.

Wanneer

  • za20 maart 2021van12:30tot17:50

Locatie

Via je telefoon
Bij jou thuis , 2627 Schelle

Prijs

  • Basistarief 5

Reserveer

Leeftijd

van 3 tot 7 jaar

Organisatie

IVEBICA Hemiksem-Schelle-Niel
Heuvelstraat 111-117 , 2620 Hemiksem
  • Verhalen voor grote oren Onbekend
  • Verhalen voor grote oren Onbekend