Escape Room Niel (ANTWERPEN)

Een leuke uitstap in Niel, nabij Antwerpen? De perfecte teambuilding? Een tof verjaardagsfeestje? Of een knallend vrijgezellenfeest met jouw vrienden of vriendinnen? Kleine of grote groep met collega's? Of met jouw gezin en familie? Dat kan allemaal bij Escape Room Vlaanderen.

Het doel? Vind de verborgen voorwerpen, zoek naar aanwijzingen en los de puzzels op om te ontsnappen in minder dan 60 minuten of anders...

Dit vereist teamwork, snel denken, vastberadenheid en stalen zenuwen! De puzzels en raadsels zijn door ons bedacht en uitgewerkt waardoor onze Escape Room in Niel uniek blijft. Dit concept is ideaal als teambuilding voor collega's maar ook als uitstap met familie, vrienden en kinderen.


ESCAPE ROOM in NIEL: Joker's Schuilplaats

Jij en je teamgenoten zijn detectives op een taskforce (speciale eenheid) en verantwoordelijk voor het traceren en vangen van de mysterieuze crimineel, enkel bekend onder de naam "Joker".

Vanmorgen heeft een anonieme bron binnen gebeld op jullie afdeling met een tip over de locatie van de Joker.

Net wanneer jullie dachten dat jullie op het punt stonden om hem te pakken, kreeg hij jullie te pakken. Uren later worden jullie wakker in één van zijn schuilplaatsen.

In plaats van jullie meteen te doden besloot de Joker echter om een bom te plaatsen die na exact 60 minuten zal ontploffen, wat een aardige kerel hé !!

Doe er alles aan om binnen de 60 minuten de kamer te verlaten, anders...

Wanneer

Openingsuren

 • dinsdag
  10:00tot21:00
 • woensdag
  10:00tot21:00
 • donderdag
  10:00tot21:00
 • vrijdag
  10:00tot21:00
 • zaterdag
  10:00tot22:00
 • zondag
  10:00tot22:00

Locatie

Escape Room Vlaanderen NIEL
Matenstraat 118 bus 5 , 2845 Niel

Prijs

 • Basistarief 20