THE WAY WE WERE: Wen Bellens zingt Barbra Streisand

De Vlaamse vocaliste Wen Bellens brengt een zeer mooi muzikaal eerbetoon aan icoon Barbra Streisand, die zij zelf reeds als klein meisje bewonderde. Ze doet dat nota bene in 2022, het jaar waarin Barbra Streisand tachtig jaar zal worden.

Zangeres, actrice, regisseur, producent en activiste rond vrouwenrechten, Barbra Streisand is het allemaal. Ze verkocht meer dan 200 miljoen platen en verzamelde 8 Grammy Awards en 2 Oscars.

Wen Bellens volgde les aan de Antwerpse Jazzstudio. Ze geeft intussen zelf zang en stemcoaching. Ze maakte al deel uit van boeiende jazz-, soul- en discoprojecten en leende haar stem voor TV-generieken en radiojingles. Ze deed ook de backing vocals bij o.a. Johnny Logan, Natalia, Udo en Christoff.

Nu zet Wen Bellens met een eigen project haar grote muzikale liefde voor Barbra Streisand om in realiteit en po√ętische schoonheid. Daarbij wordt ze bijgestaan door Hendrik Vanattenhoven op contrabas en Koen Geudens op piano, tevens twee geschoolde muzikanten. Vanattenhoven studeerde af als klassieke bassist en volgde daarna een jazzopleiding aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag. Koen Geudens werd meester in de Jazz en Lichte Muziek, optie piano, aan het Leuvense Lemmensinstituut.

Op deze vrijdagnamiddag 18 februari nemen ze je mee doorheen het indrukwekkende en veelzijdige muzikale oeuvre van Streisand. En ja, er komt gegarandeerd wat nostalgie bij kijken. Nostalgie om van te genieten.

Wanneer

  • vr18 februari 2022van14:00tot16:00

Locatie

Depot Deluxe
Nijverheidsstraat 27 , 2620 Hemiksem

Prijs

  • Basistarief 10
  • Begeleider houder EDC-kaart (European Disability Card) gratis
  • Kansentarief Hemiksem-Schelle-Niel (o.a. Opstap-pas) 2

Reserveer

Organisatie

IVEBICA Hemiksem-Schelle-Niel
Heuvelstraat 111-117 , 2620 Hemiksem