K3 & Cleymans & Van Geel & Metejoor • Casa Blanca 2022

In de zomer van 2022 keert Casa Blanca eindelijk terug, op de vertrouwde locatie, maar in een nieuwe vorm. Geen festival van 4 dagen maar een concertreeks van 12 avonden tussen 23 juni en 3 juli.

Vrienden Jelle Cleymans & Jonas Van Geel staan al ruim 15 jaar samen op de planken. In 2004 richtten ze een Nederlandstalige coverband op en al snel zijn ze een vaste waarde op talloze podia. Hun mix van onverwoestbare songs en de nodige dosis humor vallen in de smaak. In 2020 brachten ze hun allereerste album uit met eigen songs. Het album ‘Coronastorm’ en de singles doen het goed in de hitlijsten en op de radio. Op Casa Blanca spelen ze op woensdag 29 juni hun nieuwe show met eigen repertoire, aangevuld met hun ondertussen bekende covers.

Op dezelfde avond zal ook Metejoor aantreden. Inmiddels één van de vaste waarden in de Vlaamse en Nederlandse muziekscene. Joris Van Rossem is live een verrassing. Met zeven man sterk op het podium, veel dansen, veel bewegen, veel percussie. En dan die hits die hij meebrengt: ‘Ik Hou Van Jou’, ‘Blij Om Jou Te Zien’, ‘Laat Het Voor De Liefde Zijn’ en natuurlijk ‘1 Op Een Miljoen’. Dat wordt een feestje op woensdag 29 juni.

K3 hoeft ondertussen geen introductie meer. Ze rijgen hit aan hit en weten jong, oud en alles daartussen te beroeren. Met K3 weet je gewoon dat de tent binnen de kortste keren op z’n kop staat. K3, dat is feel good, vriendschap, prachtige regenbogen en nog zo veel meer!

Tickets zijn nu verkrijgbaar via www.casablancaconcerts.be

Wanneer

  • wo29 juni 2022van17:00tot23:00

Locatie

Sint-Bernardusabdij Hemiksem
Sint-Bernardusabdij 1 , 2620 Hemiksem

Prijs

  • Basistarief 25
  • Zitplaatsen 35

Reserveer

Organisatie

Happy Few & FKP Scorpio Belgium
Waterloostraat, 35 , 2600 Berchem (Antwerpen)
  • Casa Blanca 2022 Happy Few
  • K3, Cleymand & Van Geel & Metejoor Happy Few & Casa Blanca Concerts