Novastar & Danny Vera & Meis • Casa Blanca 2022

In de zomer van 2022 keert Casa Blanca eindelijk terug, op de vertrouwde locatie, maar in een nieuwe vorm. Geen festival van 4 dagen maar een concertreeks van 12 avonden tussen 23 juni en 10 juli.

Vorig jaar bracht Joost Zweegers zijn zesde album ‘Holler And Shout’ uit. Singles ‘Deep Are The Eyes’ en ‘Velvet Blue Sky’ liggen in het verlengde van zijn vorige hits ‘Wrong’, ‘The Best Is Yet To Come’, en ‘Because’. Vintage Novastar en zoals altijd ook bijzonder gedreven live gebracht.
Nederlands fenomeen Danny Vera brak met zijn hit ‘Roller Coaster’ meerdere records. De singer-songwriter uit Middelburg begon ooit in de kroeg met zijn onderscheidende Americana sound in de stijl van grote voorbeelden als Johnny Cash, Roy Orbinson en Elvis Presley. Rock ’n roll zoals het bedoeld is. Novastar en Danny Vera zijn te zien op zondag 3 juli.

Geïnspireerd door artiesten zoals Bon Iver, Big Thief, Clairo en St.Vincent schrijft Meis (a.k.a. Aysha de Groot) intrigrende popnummers die drijven op akoestische instrumenten en obscure synths. Ze tourde al met Bazart en leerde zo Eefje de Visser kennen, voor wie ze ook nog steeds de backing vocals doet. Haar ep ‘Een’ is soms rauw, soms donker en steeds heerlijk dromerig. Meis omarmt het wrange en imperfecte op de meest troostende manier.

Tickets zijn nu te koop via https://www.casablancaconcerts.be/.

Wanneer

  • zo3 juli 2022van18:00tot23:00

Locatie

Sint-Bernardusabdij Hemiksem
Sint-Bernardusabdij 1 , 2620 Hemiksem

Prijs

  • Basistarief 30
  • Zitplaatsen 38

Reserveer

Organisatie

Happy Few & FKP Scorpio Belgium
Waterloostraat, 35 , 2600 Berchem (Antwerpen)
  • Casa Blanca 2022 Happy Few
  • Meis Happy Few & Casa Blanca Concerts
  • Novastar & Danny Vera Happy Few & Casa Blanca Concerts