Laïs - De langste nacht

Laïs is helemaal terug! Na een pauze van meer dan 8 jaar brachten ze een nieuwe plaat uit en zijn Jorunn en Nathalie, als duo, terug op tournee.

Met beide voeten op de grond hebben ze de succesformule van Laïs herontdekt en uitgediept. Zo staan ze niet alleen in de Vlaamse klei, maar ook in de wereld.

De twee dames werden voor deze nieuwe plaat bijgestaan door Bjorn Eriksson en Tomas de Smet. Deze twee bloedbroeders van het voormalige Zita Swoon stappen zo mee in een wereld vol Vlaamse magie, uitheemse ritmes en oriëntaalse klanken.

De prachtige nieuwe plaat klinkt vertrouwd en verrassend tegelijk en zo ook hun concert. Want naast de fantastische nieuwe nummers zal ouder werk, zoals het intussen wereldberoemde ‘’t Smidje’, niet ontbreken.

Ze worden op het podium bijgestaan door multi-instrumentaliste en zangeres Esther Lybeert (The Antler King, ex Hooverphonic), gitarist Tom Theuns (Aurélia, ex Ambrozijn) en drummer Roel Poriau (Rumbaristas, ex Think of One). De versmelting van de muzikale werelden van deze topmuzikanten en volbloedzangeressen heeft niet meer uitleg nodig.

Sluit je ogen, geniet en dans!

Wanneer

  • vr31 mei 2024van20:00tot21:30

Locatie

Heilige Familiekerk
Tolhuisstraat 32 , 2627 Schelle

Prijs

  • Basistarief 15
  • -26 j 12
  • Begeleider houder EDC-kaart (European Disability Card) gratis
  • Opstap-pas Hemiksem en Schelle 3
  • Opstap-pas Hemiksem en Schelle -26 j 2

Reserveer

Leeftijd

vanaf 16 tot 99 jaar

Organisatie

IVEBICA Hemiksem-Schelle-Niel
Heuvelstraat 111-117 , 2620 Hemiksem