Comedy Parade met Vincent Voeten, Jeroen Verdick, Joost Vandecasteele en MC Sergej Lopouchanski - WACHTLIJST

Een heerlijke comedy-avond met als absolute headliner Vincent Voeten. Deze Kempische politie-inspecteur won in 2022 Humo’s Comedy Cup en heeft zich met zijn zwartgallige humor, snoeiharde jokes en gortdroge stijl pijlsnel gevestigd tussen de vaste comedy-waarden. Not for the faint of heart!

Jeroen Verdick is van oerdegelijke Kempische makelij: goedlachs, gevat en met aanstekelijke tongval. Met zijn jeugdige energie en ongeremde fantasie laat hij je geen seconde verveeld. Ook op tv heeft Jeroen zijn talent al lang bewezen. Hij gaf de grappigste boodschappen in het 4de seizoen van 'Hoe zal ik het zeggen' en bracht gedurende 3 seizoenen als voice-over de humoristische noot tijdens 'Love Island'.

Joost Vandecasteele keert na 10 jaar terug in comedy. Hij is nog altijd niet uitgeraasd en helemaal klaar om zijn unieke kijk op de wereld te delen met het publiek. Dit is comedy als een belevenis, gericht naar hart, hoofd én maag. Alvast 1 belofte, saai wordt dit niet!

Sergej Lopouchanski is de MC van de avond. Hij combineert rake observaties over het Vlaamse leven met een kindse speelsheid. Een teddybeer … met een gemeen kantje. Wat wil je eigenlijk nog meer?

Wanneer

  • do23 mei 2024van20:00tot22:20

Locatie

Gemeentehuis Schelle
Fabiolalaan 55 , 2627 Schelle

Prijs

  • Basistarief 10
  • -26 j 8
  • Begeleider houder EDC-kaart (European Disability Card) gratis
  • Opstap-pas Hemiksem en Schelle 2
  • Opstap-pas Hemiksem en Schelle -26 j 1,5

Reserveer

Leeftijd

vanaf 16 tot 99 jaar

Organisatie

IVEBICA Hemiksem-Schelle-Niel
Heuvelstraat 111-117 , 2620 Hemiksem