Tim Oelbrandt - Heen en terug

Laat je meevoeren in de absurde wereld van magie en het onderbewustzijn. Is het echt of zijn het truken van de foor? Dat mag je zelf uitmaken. Verwacht je aan een waanzinnige avond vol humor en geniale hersenspinsels.

Want het magisch theater van Tim Oelbrandt lijkt in niets op een goochelshow. Hij gaat op verkenning in de negentiende eeuw, de victoriaanse periode van hypnose, waarzeggerij en spiritisme. ‘Heen en terug’ is een bezwerende seance waarin gedachten en veronderstellingen overhoopgehaald worden. Een psychologische trip om u tegen te zeggen.

Tim Oelbrandt was al een bekende naam in het underground magic circuit - ja, dat bestaat - voor hij doorbrak bij het theaterpubliek. In zijn betoverende voorstellingen mixt hij goochelkunst met illusies en magisch theater. Naast zijn theaterwerk in binnen- en buitenland werkte hij onder andere mee aan de VTM-reeksen ‘Nicholas’ en ‘Dat belooft voor later’. Hij won de Grand Prix op het Open Nederlands Kampioenschap Goochelen 2017.

Concept en uitvoering: Tim Oelbrandt
Coaching: Dimitri Duquennoy
Coproductie: De Studio

‘Heen en terug’ werd gecreëerd voor volwassenen, maar is ook geschikt voor oudere kinderen (12+) met affiniteit voor magie en goochelen.

Wanneer

  • do21 maart 2024van20:00tot21:00

Locatie

Heemmuseum Ontrent den Hover
Sint-Bernardusabdij 1 , 2620 Hemiksem

Prijs

  • Basistarief 12
  • -26 j 10
  • Begeleider houder EDC-kaart (European Disability Card) gratis
  • Opstap-pas Hemiksem en Schelle 2
  • Opstap-pas Hemiksem en Schelle -26 j 2

Reserveer

Leeftijd

vanaf 12 tot 99 jaar

Organisatie

IVEBICA Hemiksem-Schelle-Niel
Heuvelstraat 111-117 , 2620 Hemiksem