Duo Como - Douce Joie - openlucht

Duo Como brengt op gitaar en accordeon zuiderse ritmes van over gans de wereld naar Hellegat Hof.

Een vreugdevolle mix van lichte & elegante klassieke muziek en jazz zorgt voor een kleurrijk programma.

Met o.a. werk van Piazzolla, Ennio Morricone, Ludovico Einaudi en Braziliaanse volksmuziek zorgen ze voor een zachte, maar ritmische, zomerbries.

De voorstelling gaat door in openlucht. De toegang is gratis maar reserveer je tickets op voorhand.

Duo Como, dat zijn Emma Wills (gitaar) en Sebastian Enriques (accordeon), ontstond in 2018 binnen de muren van het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen. Wanneer bleek dat ze uitblonken in hun samenspel, besloten ze samen een vast duo te vormen. Met hun zomers programma ‘Douce Joie' speelden ze op talrijke locaties doorheen België zoals deSingel, Klarafestival Box, Gent Festival van Vlaanderen, Stroomfestival 2023, Kunstenfestival Watou, … .

Hun muzikale smaak reikt veel verder dan de traditionele genres. Ze houden van lichte, elegante klassieke muziek van verleden en heden, maar ook van jazz, uitgesproken ritme's en zuiderse invloeden. De naam Como vindt zijn oorsprong in een reis naar het Como-meer, waar ze samen met hun vrienden een ongelooflijk mooie tijd hebben beleefd. Dat is ook precies wat ze willen overbrengen op het podium: liefde voor muziek en het plezier voor hun spel.

Wanneer

  • di23 juli 2024van20:30tot21:45

Locatie

Hellegat Hof
Noeverseweg 34 , 2845 Niel

Prijs

  • gratis

Leeftijd

vanaf 16 tot 99 jaar

Organisatie

IVEBICA Hemiksem-Schelle-Niel
Heuvelstraat 111-117 , 2620 Hemiksem