Hands up! - Lejo - Familietheater (4+)

Met blote handen en houten ogen maakt Lejo een unieke, frisse vorm van poppentheater.

'Hands up!' is een vrolijke, woordeloze voorstelling boordevol muziek. Vanuit een groot blauw decor beleven de poppen hun avonturen en vertonen ze hun kunsten.

Een stoere hond, twee jongleurs, een koe met een eetprobleem, een heel kinderkoor en vele anderen passeren de revue. Jong en oud vergeet al snel dat het naar twee handen zit te kijken.

Na de voorstelling van ongeveer 45 min. kunnen de kinderen met hun ouders nog deelnemen aan een workshop. Daarin maken ze een eigen Lejo-poppetje om mee te spelen. Deelname aan de workshop is in de ticketprijs inbegrepen.

Spel, regie en productie: Leo Petersen

Muziek: Ruud Lucker, Mike Roelofs, Mike Boddé, Toek Numan, Cok van Vuuren, Leo Petersen, Kypski, Djem van Dijk, Hélène Codjo, Giovanna Capurro

Poppenspeler Leo Petersen maakt al sinds 1995 voorstellingen en filmpjes met zijn simpele, minimalistische poppen die enkel bestaan uit blote handen en houten ogen.

Wat begon als een studieproject met twee ballen van piepschuim groeide uit tot een act waarmee Leo inmiddels bijna de hele wereld over reist. Hij trad op in theaters van New York tot Tokyo en speelde op festivals van Barcelona tot Lowlands.

Zijn filmpjes zijn, naast Sesamstraat, uitgezonden in Noorwegen, Canada, België en Zwitserland.

Wanneer

  • zo6 oktober 2024van15:00tot15:50

Locatie

Depot Deluxe
Nijverheidsstraat 27 , 2620 Hemiksem

Prijs

  • Basistarief 10
  • -18 j 6
  • Begeleider houder EDC-kaart (European Disability Card) gratis
  • Opstap-pas Hemiksem en Schelle 2
  • Opstap-pas Hemiksem en Schelle -26 j 1,2

Reserveer

Leeftijd

vanaf 4 tot 99 jaar

Organisatie

IVEBICA Hemiksem-Schelle-Niel
Heuvelstraat 111-117 , 2620 Hemiksem