Hot Feet Collective - Lindy-hop-night

Hot Feet Collective is een verzameling jazzcats uit verschillende windstreken die hun sporen verdiend hebben bij o.a. Brussels Jazz Orchestra en The Jacquelines.

Ze zijn ontstaan in de schoot van de Hot Feet Friday dansavonden en spelen een aanstekelijke mix van oude en nieuwe nummers, bekende en minder bekende jazz-tunes… van “Take The A-Train” tot “Smells Like Teen Spirit”.

Ze komen naar Schelle voor een heuse lindy-hop avond. De bezetting van de band varieert van concert tot concert, wat het even verrassend maakt voor het publiek als voor de muzikanten zelf.

Of je nu zittend wil genieten of je jouw dansbenen helemaal wil losgooien, het wordt zonder twijfel een zeer sfeervol concert. Het optreden start om 20u.

Wil je je laten gaan maar heb je nog niet veel ervaring met lindy hop? Neem dan met jouw concertticket deel aan de gratis initiatie lindy hop die start om 19u.

Origineel stond de Lindy-hop-night met het concert van Hot Feet Collective gepland op 27 juni '20 maar wegens maatregelen omtrent het coronavirus is die datum geannuleerd en werd er een nieuwe datum ingepland.

Wanneer

  • za29 mei 2021van19:00tot22:00

Locatie

De tuin van Heemmuseum Bystervelt
Peperstraat 48 , 2627 Schelle

Prijs

  • Basistarief 8
  • Basistarief VVK 6

Reserveer

Leeftijd

van 18 tot 99 jaar

Organisatie

IVEBICA Hemiksem-Schelle-Niel
Heuvelstraat 111-117 , 2620 Hemiksem