A Concert of Legends

CORONA UPDATE:

28 maart had een speciale dag moeten worden. Samen keken we allemaal uit naar een heel bijzondere avond: A Concert of Legends. Maar door de huidige crisis is livemuziek even een bijzaak geworden.

Wij zijn verheugd om jullie te kunnen melden dat de nieuwe datum voor het event vastligt op zaterdag 31 oktober 2020.

Het stond al in onze vorige communicatie, dus we bevestigen het hier nog eens: de gekochte tickets (VIP of Concert) blijven geldig. Indien je niet vrij bent op deze datum, dan volgen we vanzelfsprekend het ministerieel besluit van jongstleden in verband met het coronavirus. Dit betekent volledige terugbetaling op voorwaarde dat je kan bewijzen dat je niet vrij bent die dag.

We passen nu onze reclamecampagne aan en herlanceren de verdere verkoop van tickets (VIP of Concert) vanaf eind mei/begin juni.

Dus als je nog vrienden of kennissen hebt met interesse, er zijn nog altijd plaatsen beschikbaar! We zien elkaar op 31 oktober in San Marco Village voor een spetterende avond!

Het bestuur & muzikanten van Brassband Willebroek

A CONCERT OF LEGENDS

Victorious in the past, Successful in the present, Ready for the future. Brassband Willebroek bestaat 40 jaar en zal dit vieren zoals ze nog nooit tevoren hebben gedaan!

Brassband Willebroek nodigt jullie uit om samen met ons het 40-jarig bestaan te vieren in de prachtige Piazza San Marco zaal te Schelle. In deze zaal met zijn indrukwekkende akoestiek worden jullie de ganse avond verwend met muzikale hoogstandjes.

In een wervelende muzikale show krijgen jullie een nostalgische blik op het verleden met een selectie van oud-muzikanten van Brassband Willebroek. De huidige formatie toont aan waarom ze wereldkampioen zijn. En Young Brassband Willebroek geeft ons het vertrouwen dat het voor de toekomst goed zit.

Climax van de avond is ongetwijfeld het optreden van de Massed Band. Een avond die je absoluut NIET mag missen!

VIP:

Om 17h00 worden de VIPS in de zaal Accademia verwacht te San Marco Village voor een aperitief en 3-gangen menu. Drank (tijdens het eten) is inbegrepen in deze formule.

Bent u vegetariƫr of heeft u een allergie. Neem contact met ons op en we zorgen voor een aangepaste menu.

Om 20h00 krijgen de VIPS gereserveerde plaatsen zodat ze vanuit de beste positie het concert kunnen bijwonen.

De ondergrondse parking en plaatsen rondom het gebouw, geven een capaciteit tot 500 wagens.

Wanneer

  • za31 oktober 2020van20:00tot23:00

Locatie

San Marco Village
Boomsesteenweg 31 , 2627 Schelle

Prijs

  • Basistarief 18
  • VIP 80

Reserveer

Organisatie

Brassband Willebroek
Kerkstraat 2A , 2830 Willebroek