Corona-update - 31 maart 2021

IVEBICA heeft de volgende maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus te beperken en om kwetsbare groepen te beschermen.

  • Alle publieksactiviteiten van de cultuurdienst, de bibliotheek en de academie zijn tot nader order afgelast. Waar mogelijk trachten we om de geannuleerde activiteiten te verplaatsen naar een nieuwe datum. Wie een ticket had zal zo spoedig mogelijk gecontacteerd worden. De uitverkochte leeskring-sessies van april, mei en juni '21 zullen online doorgaan.
  • De bibliotheken in Hemiksem en Niel blijven open; raadpleeg de openingsuren via https://ivebica.bibliotheek.be/adres-en-openingsuren. Meer info over de nodige voorzorgsmaatregelen kan je terugvinden via https://ivebica.bibliotheek.be/.
  • Voor minder mobiele personen voorziet de bib een dienstverlening met levering aan huis. Hiervoor kan je contact opnemen met de bibliotheek.
  • De medewerkers van de cultuurdienst werken voorlopig van thuis uit en zijn via e-mail bereikbaar op cultuur@ivebica.be.
  • Meer info over de werking van de academie kan je terugvinden op https://www.academiehsn.be/.

Wij houden je verder op de hoogte.

Dank voor je begrip!

Het IVEBICA-team

Contacteer ons voor de meest recente informatie over de werking van de bibliotheek, de cultuurdienst en de academie.

Bibliotheek, vestiging Hemiksem : bibhemiksem@ivebica.be - 03 288 27 40

Bibliotheek, vestiging Niel : bibniel@ivebica.be - 03 888 30 06

Cultuurdienst : cultuur@ivebica.be

Academie : info.hemiksem@academiehsn.be

Voor een antwoord op de meest gestelde vragen in verband met het coronavirus, kijk op https://www.info-coronavirus.be/nl/faqs/

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen? Stuur een mail of bel naar

Gepubliceerd op woensdag 1 april 2020