Corona-update - 15 juli 2020

IVEBICA heeft de volgende maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus te beperken en om kwetsbare groepen te beschermen.

  • Heel wat publieksactiviteiten zijn aangepast, verzet of geannuleerd. We trachten hier steeds zo snel mogelijk rond te communiceren.
  • De inschrijvingen voor het volgende schooljaar aan de Academie voor muziek en woord van Hemiksem-Schelle-Niel zijn gestart. Je kan je hiervoor online inschrijven. Meer info is terug te vinden op https://www.academiehsn.be/.
  • De cultuurmedewerkers werken voorlopig van thuis uit en zijn bereikbaar op cultuur@ivebica.be. Wegens vakantie is de cultuurdienst niet bereikbaar van 27 juli tot en met 4 augustus '20.
  • De bibliotheek in Hemiksem is terug open volgens de normale openingsuren. Meer info over de nodige voorzorgsmaatregelen kan je terugvinden via https://ivebica.bibliotheek.be/.
  • Voor minder mobiele personen voorziet de bib een dienstverlening met levering aan huis. Hiervoor kan je contact opnemen met de bibliotheek.
  • De bibliotheek in Niel is verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Emile Vanderveldelaan 30 en opent vanaf vrijdag 17 juli '20. We hopen om je daar te mogen verwelkomen. Meer info over de nodige voorzorgsmaatregelen kan je terugvinden via https://ivebica.bibliotheek.be/.

Wij houden u verder op de hoogte.

Dank voor uw begrip!

Het IVEBICA-team

 

Contacteer ons voor de meest recente informatie over de werking van de bibliotheek en de cultuurdienst.

 

Bibliotheek, vestiging Hemiksem : bibhemiksem@ivebica.be - 03 288 27 40

Bibliotheek, vestiging Niel : bibniel@ivebica.be

Cultuurdienst : cultuur@ivebica.be

 

Voor een antwoord op de meest gestelde vragen in verband met het coronavirus, kijk op https://www.info-coronavirus.be/nl/faqs/

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen? Stuur een mail of bel naar

Gepubliceerd op woensdag 1 april 2020