Corona-update - 14 juni 2021

IVEBICA heeft de volgende maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus te beperken:

  • De publieksactiviteiten van IVEBICA starten geleidelijk aan opnieuw op. Indien u zich inschreef voor een activiteit, krijgt u alle informatie per activiteit vanwege de organiserende dienst toegestuurd. Het blijft uiteraard zeer belangrijk om alle hygiënemaatregelen te blijven volgen: afstand bewaren, mondmasker dragen, gebruik van alcoholgel enz.
  • Deze zomer organiseert de cultuurdienst opnieuw enkele activiteiten waaraan je individueel of in kleine bubbel en op eigen tempo kan deelnemen zoals 'Het Bankje' met theater dat je door het scannen van een QR-code in de openbare ruimte kan downloaden, Rupelse kunst aan het raam en een parcours met portretten van onze ondernemers, gemaakt door fotograaf Bart Boodts.
  • De bibliotheken in Hemiksem en Niel blijven open; raadpleeg de openingsuren via https://ivebica.bibliotheek.be/adres-en-openingsuren. Meer info over de nodige voorzorgsmaatregelen kan je terugvinden via https://ivebica.bibliotheek.be/.
  • Voor minder mobiele personen voorziet de bib een dienstverlening met levering aan huis. Hiervoor kan je contact opnemen met de bibliotheek.
  • De cultuurdienst is bereikbaar via 0491 085 964. Langskomen gebeurt op afspraak.
  • Meer info over de werking van de academie kan je terugvinden op https://www.academiehsn.be/.

Het IVEBICA-team

Contacteer ons voor de meest recente informatie over de werking van de bibliotheek, de cultuurdienst en de academie.

Bibliotheek, vestiging Hemiksem : bibhemiksem@ivebica.be - 03 288 27 40

Bibliotheek, vestiging Niel : bibniel@ivebica.be - 03 888 30 06

Cultuurdienst : cultuur@ivebica.be

Academie : info.hemiksem@academiehsn.be

Voor een antwoord op de meest gestelde vragen in verband met het coronavirus, kijk op https://www.info-coronavirus.be/nl/faqs/

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen? Stuur een mail of bel naar

Gepubliceerd op woensdag 1 april 2020