Corona-update - 15 mei 2020

IVEBICA heeft de volgende maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus te beperken en om kwetsbare groepen te beschermen.

  • Alle publieksactiviteiten van de academie, de bibliotheek en de cultuurdienst zijn afgelast t.e.m. einde juni '20. Voor de daaropvolgende activiteiten wachten we op richtlijnen van de federale overheid.
  • De lessen in de academie blijven vooralsnog geschorst. De datum van het eventueel hervatten van de lessen hangt af van de verdere beslissingen van de federale overheid. Van zodra er meer geweten is zullen we hieromtrent communiceren. Wat de academiewerking betreft wordt er niet in opvang van de leerlingen voorzien. Voor alle lessen werd er afstandsonderwijs ingericht. 
  • De administratiemedewerkers van de academie en de cultuurmedewerkers werken voorlopig van thuis uit. De academie is bereikbaar via info.hemiksem@academiehsn.be, de cultuurdienst is bereikbaar via cultuur@ivebica.be.
  • De bibliotheek in Hemiksem gaat terug open op 18 mei '20 met uitzondering van dinsdag. Voor de klanten die dit wensen, wordt er op dinsdag van 16 tot 20 uur nog steeds een afhaalpunt georganiseerd. De bibliotheek in Niel blijft voorlopig nog in afhaalfunctie. Meer informatie over de afhaalfunctie vind je op https://ivebica.bibliotheek.be/
  • Voor minder mobiele personen voorziet de bib een dienstverlening met levering aan huis. Hiervoor kan je contact opnemen met de bibliotheek.

Wij houden u verder op de hoogte.

Dank voor uw begrip!

Het IVEBICA-team

 

Contacteer ons voor de meest recente informatie over de werking van de bibliotheek, de academie en de cultuurdienst.

 

Bibliotheek, vestiging Hemiksem : bibhemiksem@ivebica.be - 03 288 27 40

Bibliotheek, vestiging Niel : bibniel@ivebica.be - 03 888 30 06

Cultuurdienst : cultuur@ivebica.be

Academie : info.hemiksem@academiehsn.be

 

Voor een antwoord op de meest gestelde vragen in verband met het coronavirus, kijk op https://www.info-coronavirus.be/nl/faqs/

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen? Stuur een mail of bel naar

Gepubliceerd op woensdag 1 april 2020