Hemiksem - Koninklijke Fotokring Licht & Schaduw

Locatie: Saunierlei 45, Hemiksem (parochiaal centrum, achter de kerk)

Info fotokring:

Koninklijke Fotokring Licht & Schaduw heeft een 30-tal leden, die zich bezighouden met alle disciplines van de fotografie: zowel kleurfoto’s, monochrome foto’s als digitale beelden komen aan bod.

Iedere donderdagavond komt de vereniging samen in het parochiaal centrum in de Saunierlei om om het over fotografie te hebben. Er zijn ook uitstappen om samen foto’s te nemen. Met deze oogst doen ze mee aan clubwedstrijden, en aan nationale en internationale wedstrijden. Verschillende leden hebben grote onderscheidingen op hun naam staan. Daarnaast organiseren ze ook ieder jaar een fotosalon in Depot Deluxe, waar de beste werken worden tentoongesteld.

Ieder nieuw lid wordt begeleid en ziet zijn foto’s in korte tijd spectaculair verbeteren!

De fotokring is aangesloten bij de Koninklijke Antwerpse Verbroedering van Fotoclubs (KAVF) en BREEDBEELD (het voormalige Centrum voor Beeldexpressie).

Koninklijke Fotokring Licht & Schaduw neemt met zijn leden deel aan Rupelse Kunst aan het raam.

Deelnemers van 1 juli t.e.m. 5 augustus zijn René Bleys, Wilkie De Bondt, Cor Van der Kinderen, Lutgard De Groof, François Van Dam, Mark Eekels, Danny Kerremans, Hilde Vermant, Karel Goeman, Jozef Van Brusselen en Christine De Wilde.

Deelnemers van 6 augustus t.e.m. 12 september zijn Annick Paredaens, Paul Van Dyck, Thalia Janssen, Danny Van Rompaey, Frans De Keyser, Louisa Van den Berge, Leo Wolf, Theo Verhaegen, Jos Du Lion, Axel Van Branteghem en Guy Van den Camp.

Website: www.lichtenschaduw.be