Kunstenaars uit Hemiksem, Schelle & Niel gezocht voor tweede periode van 'Rupelse kunst aan het raam'

Voor het eerst organiseren wij gedurende de zomer ‘Rupelse kunst aan het raam’. 

Via dit kunstproject willen we zo veel mogelijk kunstbeoefenaars uit onze gemeenten aanzetten om hun werk aan het eigen raam tentoon te stellen. Op die manier worden de kunstenaars extra in de schijnwerpers gezet en kunnen de inwoners tegelijk genieten van al die artistieke creativiteit.

We trachten om zo veel mogelijk kunstvormen aan bod te laten komen. Van schilderkunst, fotografie, tekeningen en beeldhouwwerk tot een prachtig gedicht of kantwerk.

Van 4 juli tot 9 augustus '20 loopt de eerste periode van dit project. Op maar liefst 42 locaties in Hemiksem, Schelle & Niel kan je werken bewonderen. Neem alvast eens een kijkje op de overzichtspagina via https://www.ivebica.be/rupelse-kunst-aan-het-raam.

Ondertussen zijn we nog volop op zoek naar extra deelnemers voor de tweede periode, die loopt van 15 augustus tot en met 20 september '20.

Dus... ben jij een beroepsmatig kunstenaar of ben je helemaal gepassioneerd bezig met kunst als hobby? Woon je in Hemiksem, Schelle of Niel en heb je zin om deel te nemen aan dit project en je werk aan je eigen raam te tonen?

Laat het dan voor 9 augustus '20 weten via cultuur@ivebica.be en wij bezorgen jou al de nodige info.

Gepubliceerd op dinsdag 9 juni 2020