LOKALE MUZIEKHELDEN GEZOCHT!

In 2019 deed IVEBICA voor het eerst mee aan Lokale Helden. Zomaar eventjes 12 muziekgroepen van eigen bodem gaven het allerbeste van zichzelf op 7 verschillende locaties in Hemiksem en Schelle.

 

In 2022 willen we weer heel wat lokaal muziektalent van Hemiksem, Schelle en Niel een podium bieden. Van beginnende dj’s en rappers tot punkrock-, folk- en coverbands. Sta je al jaren op een podium of kom je nog maar net voor het eerst uit het repetitiekot? Wij zoeken jou!

 

Het concept zal er in 2022 wat anders uitzien. Wij willen de muziekhelden niet alleen een podium bieden, maar hen ook een duwtje in de rug geven bij hun muzikale carrière. Door samen met de groepen te bekijken waar zij nood aan hebben: een professionele fotoshoot, een kwaliteitsvolle muziekopname, een correct opgestelde technische fiche, etc. We sluiten Lokale Helden af met een concert van de verschillende artiesten. Dit concert gaat door op zaterdag 30 april 2022 in Depot Deluxe, Hemiksem. Hou die datum alvast vrij!

 

Dus heb jij zelf of een van je groepsleden een link met één van onze gemeenten en wil je meedoen? Laat het ons dan zeker vóór 1 maart weten via cultuur@ivebica.be of 03 871 98 24 en misschien sta je in april ’22 mee op de affiche.

Gepubliceerd op woensdag 1 december 2021