Maak je eigen raamgedicht!

Ben je een inwoner van Hemiksem, Schelle of Niel en heb je zin om je raam bij jou thuis op te vrolijken met een persoonlijk gedicht?

Maak dan jouw eigen creatie met onze herbruikbare raamstickerwoorden. Het thema is lente/een nieuw begin!

Wil je er een lang rijmgedicht van maken of gewoon in 1 zin even je gevoel verwoorden? Ben je vertrouwd met gedichten maken of wil je voor de eerste keer wel eens met woorden spelen? Dat maakt allemaal niet uit, zolang je er maar plezier in hebt!

Je kan er zelf mee aan de slag gaan, er samen met je kinderen een leuke activiteit van maken of je kinderen de kleine poëet in zichzelf laten ontdekken.

De woorden van het stickervel zijn bedoeld om langs de binnenzijde van het raam te hangen zodat langs de buitenzijde iedereen van jouw eigen gemaakte tekst kan genieten. Je kan de woorden heel eenvoudig van het stickervel afpellen. Ze zijn gemaakt van statische vinyl en daardoor eenvoudig op je raam te hangen en er af te halen, zonder lijmresten.

En je kan je helemaal laten gaan! Want je kan, indien je wenst, de bestaande woorden verknippen om nieuwe woorden te maken en we bezorgen je ook met veel plezier een raamstift als extraatje. Op die manier kan je jouw gedicht wat extra vorm geven, er een mooie tekening bij voorzien of alles afsluiten met een toffe smiley!

Het stickervel met woorden en de raamstift zijn volledig gratis!

Bestel ze nog zolang de voorraad strekt via https://forms.gle/DYQXSpDaAvAc1hvZ9.

Je krijgt een e-mail vanaf wanneer en waar je het stickervel en de raamstift mag komen ophalen. Neem zeker een grote zak mee; het stickervel heeft namelijk een A2-formaat.

WEDSTRIJD

Indien je wenst kan je jouw creatie insturen voor onze gedichtenwedstrijd! Zo maak je kans op één van de poëtische boekenpakketten. Inzenden kan tot en met zondag 16 mei '21 om 9u via https://forms.gle/ysJx8krhskeSubyq7.

Heb je volop zin om een raamgedicht te maken maar wil je niet meteen meedoen met een wedstrijd? Geen enkel probleem, de deelname aan de wedstrijd is helemaal vrijblijvend.

Gepubliceerd op woensdag 24 maart 2021