Rupelse kunst aan het raam

Via het project 'Rupelse kunst aan het raam' laten we het werk van zo veel mogelijk kunstbeoefenaars uit Hemiksem, Schelle & Niel aan hun eigen raam tentoonstellen. Op die manier zetten we de talrijke kunstenaars uit onze gemeenten extra in de schijnwerpers. Tegelijk laten we de inwoners volop genieten van al die artistieke creativiteit.

In het onderstaande overzicht kan je alvast de werken van al de deelnemers bekijken en wat meer info over de kunstenaars bekomen.

Er zijn ook kaartjes waarop al de locaties van de werken terug te vinden zijn. Klik op de naam van de gemeente                  (Hemiksem - Schelle - Niel) en ontdek waar al dit moois te bezichtigen is.

Het project bestaat uit 2 perioden. De kunstwerken die hieronder opgelijst staan zijn te bekijken vanaf 4 juli tot en met 9 augustus '20. Vanaf 15 augustus '20 kan je een nieuwe selectie bewonderen.

Wij hopen uiteraard dat je volop zal genieten van dit project. We willen je wel vragen om steeds de geldende coronamaatregelen te respecteren.

 

Ben je woonachtig in Hemiksem, Schelle of Niel, beoefen je zelf een kunstvorm en wil je deelnemen aan de tweede periode van het project? Laat het ons dan voor zondag 9 augustus '20 weten via cultuur@ivebica.be.